Hiilinieluntuottajat HNT Oy on hyväksytty Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi toukokuussa 2022

Hiilinieluntuottajat HNT Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi. Liiton jäsenenä yritys on sitoutunut vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Haimme Avainlippu jäsenyyttä, koska kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Tällä hetkellä suurin osa kompensaatiomarkkinoiden projekteista keskittyy ulkomaille ja on arvioitu, että näiden projektien myötä ulkomaille ohjautuu kymmeniä miljoonia euroja. HNT haluaa olla mukana ohjaamassa alaa yhä enemmän myös kotimaiseen suuntaan.

Toimintamme pohjautuu kokonaisuudessaan kotimaahan, toimiessamme Suomalaisten metsänomistajien ja yritysten kanssa. Luonnonvarakeskuksen erikseen Hiilinieluntuottajille laatiman tieteeseen perustuvan laskentaohjelman avulla, saamme laskettua lisäisen hiilensidonnan Suomalaisissa metsissä. Toimintaamme on lisäksi ohjannut alusta asti eettinen koodisto, joka takaa työn tekemisen Suomessa, luoden hyvinvointia Suomen talouteen. 

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja menestyy. Tätä tehtävää liitto on toteuttanut jo yli sata vuotta.