Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Me, Hiilinieluntuottajat HNT Oy (3001761-2), myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille Suomeen. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.hiilinieluntuottajat.fi ostoskorin kautta. Yritys ja yhteisöasiakkaat voivat tilata tuotteita myös sähköpostitse.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Lähetämme vahvistuksen ja todistuksen ostamastasi päästökompensoinnista 24 tunnin sisällä tilauksesta tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Erikseen tilatun ja kehyksissä toimitettavan todistuksen (fyysinen todistus) annamme postin kuljetettavaksi kolmen arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta. Fyysisen todistuksen toimittaminen edellyttää postiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin kauppa- ja toimitusehtoihin.

Tarkista tilauksesi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja suorituksia ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Peruutusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on 14 päivän peruutusoikeus. Kuluttaja-asiakkaaseen sovelletaan tilauksen vahvistamisen hetkellä voimassa olevia kuluttajansuojalain 6 luvun etämyyntiä koskevia sääntöjä.

Maksuehdot

Maksu laskulla

Maksun voi suorittaa laskulla, jolloin lähetämme laskun sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Yritysasiakkaille voimme lähettää laskun myös verkkolaskuna. Yksityisasiakkaille sekä yritysasiakkaille maksuehto on 14pv netto. Maksamatta jääneistä laskuista lähetetään eräpäivän jälkeen muistutus, josta peritään muistutuslisä. Jos maksua ei muistutuksesta huolimatta makseta, siirtyy lasku perintätoimiston hoidettavaksi.

Ongelmatilanteet fyysisen todistuksen osalta

Mikäli fyysinen todistus ostamastasi päästökompensaatiosta on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä todistus, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@hiilinieluntuottajat.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa Kaupan ehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin Kauppa- ja Toimitusehtoihin.

Hiilinieluntuottajat HNT Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Henkilörekisterin tietoja ei luovuteta sivullisille. Asiakastietojen kerääminen ja käsittely on kuvattu tietosuojaselosteessa.

Pidätämme oikeuden käyttää tilauksen tehneen yrityksen tai yhteisön nimeä ja julkisesti internetissä saatavilla olevia tietoja markkinoinnissamme. Yksityishenkilöiden tietoja ei käytetä markkinointiin.

Todistusten jälleenmyynti, kopioiminen, muokkaaminen ja luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman kirjallista suostumusta.