Yritykset

Kompensoi yrityksesi päästöt suomalaisen metsän hiilinielulla

Suomalaiset yritykset haluavat hyvittää hiilidioksidipäästöjään kotimaisilla kompensaatiotuotteilla. Samalla valveutuneet yritykset haluavat tukea Suomen ilmastotavoitteiden saavuttamista. Hiilinieluntuottajat HNT Oy kartoittaa suomalaisten metsänomistajien metsiä, määrittää niiden hiilinielun arvon ja välittää yrityksille täysin suomalaista kompensaatiotuotetta.

“Mielestäni on tärkeää, että yritys voi kertoa käyttävänsä sataprosenttisesti suomalaisia kompensaatiotuotteita. Olemme luoneet palvelun, jonka avulla yritykset voivat ostaa todennetusti suomalaisen metsän hiilinielua kompensaatiotuotteena. Yritykset saavat käyttöönsä todistuksen, jolla he kertovat valinnastaan ja arvoistaan”, Hiilinieluntuottajat HNT Oy:n perustaja Veijo Tirkkonen kertoo.

Kompensoimalla päästöt jo olemassa olevan metsän kautta vaikutukset näkyvät nopeammin kuin istuttamalla uusia puita, koska metsä on jo kasvanut hiilinieluksi.

“Hiilinielu kasvaa sitä nopeammin, mitä tehokkaammin metsää hoidetaan. Neuvomme metsänomistajia tehokkaampaan metsänhoitoon ja metsä saa kasvaa kauemmin. Kun hiilinielu kasvaa, kasvaa myös laadukasta puuta, joka voi jäädä sitomaan hiiltä esimerkiksi hirsitalona seuraavan 300 vuoden ajan. Kun ostat meidän kautta kompensointituotteita, tuet myös suomalaisen metsän vastuullista kasvatusta.”

Suomalainen metsä sitoo noin puolet Suomen kasvihuonekaasupäästöistä. Jos suomalaista metsää hoidettaisiin tehokkaammin ja puut kasvatettaisiin isommiksi, suomalainen metsä sitoisi entistä enemmän hiilidioksidia.

Kerro, että kompensoit yrityksesi hiilidioksidipäästöt suomalaisella kompensointituotteella ja tuet samalla suomalaisen metsän vastuullista kasvatusta.

Soita tai lähetä sähköpostia Siru Pernulle ja kysy, kuinka helposti saat käyttöösi suomalaisen kompensointituotteen! Tutustu verkkokaupan kompensointituotteisiin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden kartoittaa yrityksesi hiilidioksidipäästöt - ota yhteyttä!

Siru Pernu Hiilinieluntuottajat Oy
Siru Pernu
Kehitys- ja myyntikoordinaattori
siru@hiilinieluntuottajat.fi
050 552 1093

Onko sinulla jo valmiina laskelmat yrityksesi hiili­päästöistä?

Osta vastaava määrä verkkokaupasta.

Etkö vielä tiedä yrityksesi hiili­päästöjä?

Ota yhteyttä meihin - kumppanimme laskee hiilipäästösi.