Hiilinielusadon korjuu alkaa Suomessa

Ensimmäisenä Suomessa tarjoamme koko metsäkiinteistöä kattavan lisäisen hiilinielujen määrän laskennan metsänomistajille Luonnonvarakeskuksen kanssa yhteistyössä tehdyn verkko-ohjelmiston avulla. Pystyt saamaan tarkan tieteellisen tiedon perusuran lisäksi lisäisen hiilinielusi määrästä ja kasvusta pitkälle tulevaisuuteen, kun otat käyttöön LUKEn verkko-ohjelmiston pohjalta laaditun ilmastopainotteisen metsähoitosuunnitelman™ ja toimit sen mukaisesti. Asiantuntijamme laatima llmastopainotteinen metsänhoitosuunnitelma™ antaa tarkat ohjeet koko metsäalueesi käsittelyyn vuosiksi eteenpäin.

Metsänomistaja oletko valmis kasvattamaan hiilinielusadon tuleville markkinoille?

Tulevaisuudessa lisäiset hiilinielut tullaan myymään kompensointituotteina yrityksille ja voit saada uutta merkittävää lisätuloa metsästäsi maksimaalisessa suhteessa. Heti kun valtio saa asiaan liittyvät säännökset ja puitteet valmiiksi on hiilinielujen hyödyntämisen aika, joka on jo lähellä. Metsäsi oikeaoppinen hoito lisätä hiilensidontaa on hyvä aloittaa siis nyt heti sillä rahaksi muuttuva tulevan kesän ”hiilinielusato” korjataan tulevan syksyn aikana varastoon tai on mahdollista myydä kauttamme lisäisenä hiilinieluna. Lisätietoja info@hiilinieluntuottajat.fi